Connect with us

Administratie

CJ Constanța bagă aproape 100.000 de lei în agende, calendare și pixuri

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Conducerea Consiliului Județean Constanța se pregătește pentru sărbătorile de iarnă. Oamenii din subordinea lui Marius Horia Țuțuianu, șeful administrației județene, cumpără agende, calendare, pixuri și sacoșe de aproape 100.000 de lei cu TVA.

Anunțul este postat pe pagina de internet a Consiliului Județean Constanța la secțiunea “Achiziții publice” și va fi una directă.

Valoarea estimată se ridică la 74.320 de lei fără TVA, iar sursa de finanțare este bugetul Consiliului Județean Constanța.

Pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SICAP. Autoritatea contractantă va achiziţiona produsul de mai sus respectând prevederile art. 43 din HG 395/2016, cu modificările şi completările ulterioare. În condiţiile în care oferta declarată câştigătoare se regăseşte în catalogul electronic, achiziţia directă se va realiza prin intermediul SICAP.

Informații suplimentare și clarificări pot fi obținute la Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Consiliul Judeţean Constanţa, Bd. Tomis, nr.51, tel. 0241.488.413, e-mail: licitaţii@cjc.ro.

Criteriul de atribuire al contractului a fost stabilit preţul cel mai scăzut.

“Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor din prezenta invitaţie şi a cerinţelor minime solicitate în specificaţiile tehnice, ataşate prezentei Invitaţii de participare”, se arată în anunțul public.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 07.11.2019, ora 12:00.

Adresa la care se transmit/depun ofertele: Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitaţii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, bd Tomis, nr.51, Constanţa, până la data limită de depunere a ofertelor, cu adresă de înaintare conform Formular nr.1, în care se va preciza obiectul achiziţiei şi datele de identificare ale ofertantului.

Comments

comments

Administratie

Constanța înverzește…iarna!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Municipiului Constanța ne anunță că, prin Serviciul Gestionare Spații Verzi, plantează în aceasta perioadă aproximativ 400 de arbori în mai multe zone din oraș. Vorbim despre castani, arțari, mesteceni, vișini, corcoduși, meri ornamentali sau arbori lalea care vor înfrumuseța și vor îmbogăți spațiul verde, notează sursa citată.

„Echipele au acționat astăzi pe străzile Primăverii, Baba Novac, I.L.Caragiale, București și Oborului. Plantările vor continua în mai multe zone din oraș atâta timp cât condițiile meteorologice o vor permite. Sunt și acțiuni care vizează înlocuirea arborilor recent plantați și care au fost vandalizați sau plantări efectuate în urma cererilor venite de la asociațiile de proprietari. Toate exemplarele de plante achiziționate sunt din specii ornamentale de forme şi culori variate, rezistente la condițiile specifice de climă şi sol“, spune Primăria într-un comunicat.

Sursa citată mai arată că până în luna aprilie a anului viitor vor fi plantați toți cei 400 de arbori prin grija serviciului de specialitate Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

„Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate, să contribuie la menținerea acestora în stare de vegetație și, dacă este cazul, să sesizeze Primăria Constanţa (0241.550055) sau Direcția Generală Poliția Locală (0241.484205 sau 0799.606142 – WhatsApp) în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol din teren.“, se mai arată în comunicat.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Primăria Constanța pune la bătaie aproape 10 milioane de lei pentru realizarea Planului Urbanistic General

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Municipiului Constanța a lansat licitația publică deschisă prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SICAP) pentru serviciul de proiectare privind elaborarea, avizarea și aprobarea noului Plan Urbanistic General. Documentația de atribuire a fost verificată de Agenția Națională a Achizițiilor Publice și a fost publicată în SICAP sub numărul: CN 1017514 din data de 11.12.2019, se arată într-un comunicat al Primăriei. Valoarea contractului este: 7.840.336,13 lei, fără TVA, adică 9.329.999,99, cu TVA. Ofertele se pot depune până pe 28 februarie 2020, ora 15:00. Amintim că actualul Plan Urbanistic General datează încă din 1999. De atunci, PUG-ul se prelungește prin votul consilierilor locali.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Constanța. Cireașa de pe tortul sfârșitului de an: Făgădău cumpără telefoane mobile și tablete pentru angajații Primăriei

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Pentru că tot suntem în perioada Sărbătorilor, când Moșu’ vine încărcat cu sacul, Primăria Constanța iese la cumpărat de telefoane, tablete și baterii externe. Conform unui anunț postat pe pagina de internet a Primăriei municipiului Constanța, administrația a pregătit un buget de 35.659,95 de lei, fără TVA, peste 42.000 de lei cu TVA, pentru achiziționarea a 13 telefoane mobile, 12 tablete și 12 baterii externe

„Condiții participare Cu respectarea prezentului anunț, a detaliilor tehnice și a caracteristicilor produselor:

13 bucăți telefoane mobile:

– android 9;

– 4 GB RAM;

– 128 GB memorie internă

– cameră foto rezoluție minim 18 Mp;

– interfață Bluethooth;

– conexiune date mobile;

– GPS;

– dual sim;

– frecvență rețea 4G;

– procesor octa-core;

– culoare negru;

– capacitate baterie minim 4000 mAh.

12 bucăți tablete:

– diagonală ecran de minim 10″;

– procesor octa-core;

– recptor de poziționare integrat, minim GPS;

– minim 4 GB RAM;

– memorie internă minim 32 GB;

– conectivitate Wi-Fi și 4 G (posibilitate de a folosi cartele pentru a avea internet pe teren);

– baterie cu capacitate cât mai mare.

12 bucăți baterii, externe:

– compatibile cu tabletele ofertate (din punct de vedere al utilizării în teren pt. folosirea suplimentară în caz de necesitate);

– minim 20.000 mAh;

– să se poată încărca la o intesitate de minim 2A (doi amperi).

– perioada de valabilitate a ofertei 60 zile.

Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului – prețul cel mai scăzut. Termen limită primire oferte 16-12-2019 ora 23:59“, se arată în anunțul Primăriei.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: