Connect with us

Administratie

CJC plătește peste 100.000 de lei pentru întreținerea spațiilor verzi de la clădirile pe care le administrează

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Conducerea Consiliului Județean Constanța anunță, pe pagina oficială de internet, intenția de a achiziționa servicii de întreținere a spațiilor verzi din jurul clădirilor pe care le deține, dar și a celor pe care le administrează.

Conform documentului, este vorba de următoarele clădiri:

  • Palatul Administrativ din b-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanța.
  • Imobilul din Str. Mircea cel Bătrân nr.106, Municipiul Constanța.
  • Centrul Militar Zonal din str. Mircea cel Bătrân nr. 106, Municipiul Constanța.
  • Curtea Policlinicii nr. 2 str. Ștefan cel Mare nr.133.
  • Pavilionul Expozițional din b-dul Mamaia nr. 331 A, Municipiul Constanța.

Achiziția va fi una directă și la care pot participa toţi operatorii economici interesaţi indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Operatorii economici pot posta oferta de preţ și în catalogul de produse/ servicii/lucrări din SEAP.

Cei interesați pot obține informații suplimentare de la Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă şi Urmărire Contracte, Consiliul Judeţean Constanţa, Bd. Tomis nr. 51, tel.0241.488.413, fax.0241.488.411, e-mail: licitaţii@cjc.ro. Operatorii economici interesaţi pot solicita clarificări cu cel puţin 2 zile lucrătoare inainte de data limită de depunere a ofertelor, prin formularea unei solicitări scrise pe adresa de e-mail licitatii@cjc.ro, iar răspunsul la solicitările de clarificări va fi postat in cuprinsul anunţului publicat pe siteul autorităţii contractante.

În ceea ce privește criteriul de atribuire a contractului, autoritatea contractantă, în speță Consiliul Județean Constanța, stabileşte oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic pe baza criteriului de atribuire “pretul cel mai scazut”, conform art.187 alin.3 lit. a din Legea nr.98/2016, actualizată.

Valoare estimată pentru perioada mai – octombrie este de 124.364,22 lei fără TVA.

Perioada de valabilitate a ofertei: 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 07.05.2019, ora 12:00.

Adresa la care se transmit/depun ofertele: Toţi operatorii economici interesaţi vor transmite ofertele pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.

Pentru informații suplimentare, vă punem la dispoziție documentul oficial, cel pe care îl puteți accesa și pe pagina de internet a administrației județene:

01 Invitatie

 

Comments

comments

Administratie

Constanța. Continuă lucrările de dezafectare a stâlpilor

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

În diferite zone din municipiul Constanța continuă lucrările de dezafectare a stâlpilor care în prealabil au fost goliți de cablurile aeriene introduse în suteran ale operatorilor de comunicații.

Reprezentanţii SC Confort Urban, societatea Consiliului Local al municipiului Constanța și administrator al drumului public, au tăiat stâlpii din beton de la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, după ce au montat semafoarele pe stâlpi noi, moderni. Lucrările s-au derulat în timpul nopții pentru a nu îngreuna traficul rutier.

Amintim că la nivelul municipiului Constanța continuă o campanie amplă de introducere în suteran a rețelelor de comunicații pe marile bulevarde. Lucrările vor fi anunțate în timp util pentru ca locuitorii din zonele vizate să știe să nu parcheze autoturismele pe tronsoanele pe care se efectuează lucrări.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Condiții îmbunătățite la locurile de joacă din oraș

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria Municipiului Constanța continuă campania de îmbunătățire a aspectului spațiului public urban aferent locurilor de joacă. Echipele SC Confort Urban SRL au demarat lucrările edilitare la spațiul recreativ de pe strada Năvodului din cartierul Palazu Mare.

Este amenajat spațiul care împrejmuiește spațiul destinat celor mici prin construirea de alei pietonale și amplasarea de borduri care vor delimita zona destinată circulației pietonilor.

După finalizarea etapei de pregătire a terenului, vor fi montate pavele.

Paralel, continuă intervențiile pe aleea Dealului din cartierul Tomis Nord. Lucrări similare au avut loc pe strada Dispensarului și pe strada Adamclisi.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Primăria Constanța face angajări. Vezi dacă te încadrezi în cerințe

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd. Tomis, nr. 51, pentru ocuparea unui post contractual de execuție vacant de referent gradul debutant cu normă întreagă, pe durată nedeterminată din cadrul Compartimentului pentru Societatea Civilă și Minorități, Direcția Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale, astfel:

Condiții generale: să îndeplinească condițiile generale de ocupare a unui post contractual vacant prevăzute de art.3 din anexa la Hotarârea Guvernului nr.286/2011, cu modificările și completările ulterioare;

Condiții specifice:

– studii medii liceale;

– postul nu necesită vechime în muncă.

Concursul constă în proba scrisă ce se va desfășura la data de 20.03.2020, ora 10:00, iar interviul candidaţilor admişi la data de 24.03.2020, ora 14:00.

Bibliografia şi actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei. Dosarele de concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului. Relaţii suplimentare se pot obţine la tel.: 0241/ 488.137.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: