Actual Stiri

CJC și RAJDP verifică stadiul lucrărilor de infrastructură executate în sudul județului

iul. 11, 2017 Mihaela Tîrpan

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu și directorul RAJDP Constanța, Lucian Lungoci, se vor deplasa, mâine, în zona de sud a județului pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe anumite tronsoane.

Potrivit unei informări remise redacției de către Biroul de presă al CJ Constanța, un prim obiectiv al acestei acțiuni îl reprezintă segmentul Mereni-Osmancea-Ciobanița, grav afectat din cauza traficului greu desfășurat în anii precedenți ca urmare a devierii circulației de pe podul Agigea. De asemenea, autoritățile vor verifica și stadiul lucrărilor de pe sectorul Cobadin-Negrești.

„Toate aceste lucrări realizate de RAJDP au fost finantate exclusiv din fondurile alocate de Consiliul Județean Constanța. Tronsoanele vizate în această deplasare sunt importante atât pentru locuitorii județului Constanța a căror deplasare era parțial restricționată din cauza drumurilor degradate”, explică președintele CJ Constanța, Mariu Horia Țuțuianu.

 

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!