Connect with us

Administratie

Claudiu Palaz, consilier județean din partea PMP în CJ Constanța, transparentizează activitatea și publică PV ale ședințelor

Published

on

Partidul Miscarea Populara a sustinut intotdeauna transparentizarea procesului administrativ si accesul neingradit al presei la informatiile oficiale, astfel incat cetatenii sa aiba parte de o informare cat mai corecta. Transparentizarea administratiei ramane una dintre temele prioritare ale PMP, motiv pentru care vom milita intotdeauna pentru liberul acces la informatii de interes public. 

Astfel, organizatia PMP Constanta, condusa de presedintele Claudiu Iorga Palaz, considera ca este important ca presa sa aiba acces la procesele verbale ale sedintelor de consilii, iar un prim pas in acest sens il reprezinta transmiterea in cadrul acestui email a procesului verbal al sedintei Consiliului Judetean Constanta din data de 17.02.2021. 

Reamintim, pe aceasta cale, ca una dintre cele mai importante teme discutate in cadrul acelei sedinte a fost Proiectul de hotărâre nr. 33 privind încetarea dreptului de administrare constituit în favoarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa, asupra imobilelor – locuinţe de serviciu situate în municipiul Constanţa, Bdul Mamaia nr.534 şi nr. 538, judeţ Constanţa – asupra caruia Claudiu Palaz a depus un amendament care demonstreaza intocmai acest principiu de transparentizare si corectitudine. 

Concret, Claudiu Palaz a propus sa nu se mai mearga pe aceeași repartizare care a fost până acum, aleatorie și subiectivă, de către organul executiv al consiliului județean, ca această repartiție să fie făcută în mod transparent și să fie cunoscută de către consiliu, cu alte cuvinte: 

„Repartizarea locuințelor de serviciu pentru imobilele situate în Bulevardul Mamaia nr.534-538 din Municipiul Constanța să fie supusă Consiliului Județean, plenului Consiliului Județean“. 

Iată documentul:

Download (DOC, 349KB)

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!