Conecteaza-te cu noi

Politica

Claudiu Palaz (PMP) îl torpilează pe Stelian Ion (USR)!

Published

on

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a declarat, astăzi, că o posibilă alianță electorală la alegerile locale între PNL și USR este utopică. Și asta din cauza, spune Palaz, deputatului USR Stelian Ion, care „care s-a cățărat pe subiectul scandalului construcției de la Lupoaică“. Liderul PMP Constanța spune că Stelian Ion nu poate să vină acum să ceară alianță cu PNL după ce le-a „torpilat“, incorect, mai subliniază Palaz, posibilul candidat la Primăria Constanța, prefectul George Niculescu.

„Nu cred într-o alianță de dreapta, și explic de ce. Nu cred în dorința USR de a face alianță de dreapta. Nu ai cum să îți dorești să faci o alianță, cum țipă cei de la USR, și în speță Stelian Ion, iar tu să torpilezi candidatul PNL inclus în sondaje. Și, aici, mă refer la prefectul George Niculescu, care din punctul meu de vedere nu are nici o vină în scandalul construcției de la Lupoaică. Nu poți să îl faci praf pe prefect pe ceva ce tu știi că nu are legătură cu scandalul de la Lupoaică. Cum să îl primească cei de la PNL la ușă pe Stelian Ion după ce acesta le-a terminat candidatul inclus în sondaje? Vi se pare moral să le torpilezi candidatul în halul ăsta și să vii și să spui: „eu sunt candidatul vostru“? Nu mi se pare moral ca Stelian Ion să vină cu această invenție, și să se urce pe acest subiect, torpilând posibilul candidat la Primărie. Eu cred că a fost o parșivenie politică. Asta pentru că, pe oricine întrebai de scandalul construcției de la Lupoaică, de vină era prefectul Niculescu. Ceea ce nu e adevărat. Nu prefectul a dat autorizația. Prefectul a picat în ecuația asta pentru că așa a fost dus de USR și Vergil Chițac. Prefectul Niculescu nu e vinovatul de serviciu în ecuația asta. Doar au cășunat pe el. Departe de ai lua apărarea“, a declarat Palaz.

El a adăugat că Stelian Ion nu poate să spună că vrea unirea dreptei, inclusiv cu PMP, dar fără Palaz. Liderul PMP îl mai întreabă pe Stelian Ion de ce nu a țipat și atunci când s-au construit Palatul de Justiție și Baroul Constanța, care sunt tot în zona Lupoaicei?

„Mie mi se pare doar demagogie din partea celor de la USR. Nu ai cum să unești dreapta pe astfel de abordări, pentru că se creează frustrări. Și, mai întreb ceva: de ce nu a țipat până acum Stelian Ion când s-au construit Palatul de Justiție și Baroul Constanța, pentru că sunt tot în zona Lupoaicei? Sau nu avea curaj pentru că într-una își desfășura activitate, iar alta era „casa lui“. Cele două construcții nu au fost tot pe vestigii? Nu spun asta pentru a ține apărarea celor care au distrus vestigiile, dar discutăm acum ca principiu. Să nu îmi spuneți mie că Palatul de Justiție și Baroul nu au subsol! Deci, unde erai Stelian Ion atunci? De ce nu ai țipat? Sau atunci aveai interes?“, a conchis Claudiu Palaz.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions