Conecteaza-te cu noi

Societate

CMSN Constanța. La Baby Zoo este săptămâna animalelor mari

Published

on

În zona Microrezervație a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii există Baby Zoo, un spațiu destinat activităților cu copiii. Aici micuții primesc informații despre educație de mediu, de ecologie. În plus, află date despre animalele existente în Microrezervație, despre păsări, despre programul și tipul de hrănire.

În momentul în care s-a redeschis Baby Zoo, Elena Harbur, psiholog al CMSN, a  precizat că vor fi acțiuni ce se vor desfășura în interior, dar și afară. Ea a spus că astfel putem avea o ”viziune amplă și completă a ceea ce înseamnă natura; cum are natura nevoie de noi și cum avem noi nevoie de natură.”

Începând de azi, la Baby Zoo este săptămâna animalelor mari: vaci pitice, oi cu coamă și lame.

”Pregătim informații și curiozități, tot ce nu știați despre ele. Locurile sunt limitate, pentru programări sunați la numărul de telefon 0723 580 669.”, a precizat Elena Harbur.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions