Actual

CNAIR repară un tronson din Autostrada Soarelui. Ce valoare are lucrarea

mart. 18, 2018 Mihaela Tîrpan

Autostrada Soarelui intră în reparații pe o porțiune de 32 de kilometri.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat o licitaţie pentru executarea de reparaţii pe un tronson de 32 de kilometri din Autostrada Soarelui (A2). Conform documentului, valoarea lucrărilor se ridica la 71,1 milioane lei, fără TVA, pentru doi ani, potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Acordul cadrul vizează “lucrări de reparaţii sistem rutier A2 Tronson km 64+500-96+000 Lehliu-Drajna-Calea 1 si 2”.

Valoare maximă a acordului cadru este 71,1 milioane lei, fără TVA, iar valoarea minimă este 2,94 milioane lei, fără TVA.

De asemenea, in conformitate cu anuntul CNAIR, locul principal de executare este Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, iar perioada de garanţie a lucrărilor a fost stabilită pentru 60 luni.

“Ofertantul declarat câştigător va constitui o garanţie de bună execuţie a contractului, în original, în cuantum de 10% din valoarea contractului subsecvent, fără TVA, în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică”, se arată în anunţ conform news.ro.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 19 aprilie a.c. De asemenea, ofertele sau cererile de participare se primesc pana pe 20 aprilie.

Data limită de evaluare a ofertelor este 17 august.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!