Connect with us

Actual

CNE Cernavodă caută ingineri. Care sunt condiții impuse la angajare

Published

on

CNE Cernavodă face angajări. Conducerea centralei nucleare de la Cernavodă caută, conform unui anunț postat pe pagina de internet a companiei, caută Inginer in Pregatire / Inginer Operare CNE in Pregatire/ Inginer Operare CNE/ Inginer Operare CNE Principal, pozitia A 1.1.3.8.3/252 – Laboratorului Metrologie

1. Societatea Națională NUCLEARELECTRICA S.A., Sucursala CNE Cernavoda recrutează personal în vederea ocupării un post de Inginer in Pregatire/ Inginer Operare CNE in Pregatire/ Inginer Operare CNE/ Inginer Operare CNE Principal, cu contract pe durata nedeterminată, în cadrul Laboratorului Metrologie, poziţia din organigramă A 1.1.3.8.3/ 252.
2. Profilul postului:
• Studii: absolvent de studii superioare cu diploma de licenta domeniul / specializarea: Inginerie chimica / chimie
• Experienţa:
– Fara cerinte de experienta pentru pozitia de Inginer in Pregatire
– Minim 2 ani pe o pozitie de inginer in activitati de productie sau ingineri in pregatire cu pregatirea terminata (pentru etapa inginer in pregatire), avand aprecierea generala cel putin “BUN” pentru Inginer Operare CNE in Pregatire;
– Minim 4 ani pe o pozitie de inginer in activitati specifice centralelor nuclearoelectrice sau ingineri operare CNE in pregatire cu pregatirea terminata, avand aprecierea generala cel putin “BUN”pentru Inginer Operare CNE.
– Minim 8 ani pe o pozitie de inginer pentru Inginer Operare CNE Principal
• Cerinte specifice:
– Cunostinte de limba engleza – nivel mediu (scris/vorbit) – nivel mediu
– Cunostinte de operare PC (Ms Office, inclusiv MS Project) – nivel mediu
– Apt medical pentru lucru in mediu cu radiatii ionizante
– Cunostinte temeinice de metrologie generala
– Cunostinte de verificare/etalonare a echipamentelor de masurare
• Alte cerinte: Nu se aplica
3. Fișa Postului (responsabilități, atribuții și sarcini ale postului):
– Executa lucrari de verificare metrologica /etalonare a echipamentelor de masurare din domeniul marimilor fizico-chimice si radiatii ionizante. Intocmeste si arhiveaza documentatia aferenta mijloacelor de masurare verificate.
– Analizeaza specificatiile tehnice ale echipamentelor de masurare in vederea efectuarii operatiilor de verificare metrologica/ etalonare.
– Intocmeste documentatia de achiztie a etaloanelor si a serviciilor de verificare a etaloanelor folosite in aria de responsabilitate.
– Elaboreaza proceduri de verificare a echipamentelor de test din aria de responsabilitate.
– Alte responsabilitati conform Fisei Postului
4. Data limită de depunere a dosarelor de candidatură este 04.07.2022.

5. Probele de evaluare si datele sustinerii probelor vor fi anuntate prin e-mail fiecarui candidat. Candidatii vor primi pe adresa de email personala (comunicata in CV) invitatia de participare la concurs, cu indicarea date si orei.
6. Alte informații
– Bibliografie:
– SR Ghid ISO/CEI 99-2010 – Vocabular International de Metrologie. Concepte fundamentale si generale si termeni asociati (VIM);
– Note de curs : chimie analitica, chimie anorganica, fizica atomica, fizica nucleara, fizica- termodinamica.
– Date de contact: telefon 0241802161, e-mail recrutare@nuclearelectrica.ro.
Notă: (1) Dosarele de candidatură se depun personal la sediul Sucursalei CNE Cernavoda, str. Medgidiei, nr. 2, Oras Cernavoda, cod postal 905200 sau prin e-mail la adresa recrutare@nuclearelectrica.ro, cu mențiunea/subiectul “ pentru concursul organizat in vederea ocuparii postului de Inginer in Pregatire / Inginer Operare CNE in Pregatire/ Inginer Operare CNE/ Inginer Operare CNE Principal , pozitia A 1.1.3.8.3/252 – Laboratorului Metrologie.
(2) Contestațiile se pot depune la Registratura unitatii, la adresa corespondenta@nuclearelectrica.ro, în prima zi lucrătoare de la comunicarea răspunsurilor către candidați. Contestatia va cuprinde cel putin urmatoarele informatii: motivul contestatiei, ce argumente exista in favoarea acesteia, alte aspecte relevante.
(3)Sunt acceptate numai dosarele de candidatura care corespund cerintelor din anunt si contin toate formularele solicitate : Cerere de înscriere –FPC-1672( FPC-1672 REV.4 )    Consimtamant pentru verificare in vederea angajarii in cadrul Sucursalei CNE Cernavoda,   FPC-1671 consimtamant in vederea angajarii rev2  si acord referitor la politica SNN de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal Formular de acord cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal – Anexa 2, CV-ul ) CV-ul din care sa rezulte ca indeplinesc conditiile din Anuntul de recrutare- CV-ul va include informatii asupra experientei si expertizei acumulate; Copie act de identitate.
(4)In cazul in care, in urma concursului, sunt declarate admise persoane pensionate din cadrul SNN, acestora li se va solicita sa accepte, ca atributie suplimentara de serviciu, precizata in fisa de post, sustinerea de programe de mentorat pentru transferul de cunostinte si experienta catre personalul in formare sau angrenat in programe de succesorat, derulate la nivelul SNN (atat Sediul Central cat si sucursale). In acest caz special, contractul va fi pe durata determinata de 1 an de zile.
(5) Va informam ca numarul de posturi scoase la concurs poate fi suplimentat ulterior expirarii anuntului de recrutare si pana la data angajarii celor admisi pe posturile initial ofertate, daca in acest interval se vacanteaza posturi cu cerinte identice din cadrul compartimentului. Angajarea se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor obtinute.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!