Conecteaza-te cu noi

Actual

Cod galben de caniculă în Dobrogea. Disconfortul termic se menține ridicat

Published

on

Meteorologii au emis cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat, valabil pentru duminică, 16 iulie și luni, 17 iulie.

Astăzi, 16 iulie, valul de căldură se va intensifica și, pe alocuri va fi caniculă, mai ales în vestul Dobrogei. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură -umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 32 și 35 de grade, iar minimele se vor încadra între 18 și 23 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza.

Mâine, 17 iulie, valul de căldură va continua să se intensifice și, local, va fi caniculă. Disconfortul termic se va menține ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 33 și 37 de grade, iar cele minime se vor încadra între 18 și 23 de grade.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions