Conecteaza-te cu noi

Administratie

Cod galben de ploi la Constanța! Echipele Primăriei, RAJA și Polaris, pregătite de intervină!

Published

on

Cod galben de ploi la Constanța! Echipele mixte ale Primăriei Municipiului Constanța, SC RAJA SA și ale operatorului de salubrizare Polaris M. Holding sunt poziționate în zonele de risc la inundații din oraș și gata de intervenție, informează Primăria Constanța.

„Până în acest moment, echipele au fost solicitate să intervină pe bulevardul Al. Lăpușneanu, în zona City Park Mall unde s-a strâns o cantitate însemnată de apă. Acum, se circula în condiții normale. Municipiul Constanța se află sub atenționare meteorologică de cod galben până în această seară la ora 22:00. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat peste 40 l/mp. Facem apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor precum și peste gurile de scurgere, rigolele și căminele de vizitare pentru a nu îngreuna intervenția echipelor mixte ale Primăriei Municipiului Constanța, S.C. RAJA SA și ale operatorului de salubrizare dacă va fi de nevoie. Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142

Advertisement

Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.“, informează Primăria Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions