Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Cod portocaliu de vreme rea în mai multe localități din județul Constanța

Published

on

Meteorologii au emis două coduri portocalii de vreme rea valabile pentru mai multe localități din județul Constanța.

Primul cod a fost emis la ora 13.20 și este valabil până la ora 14.30. Sunt vizate următoarele localități: Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian, Lumina, Castelu, Poarta Albă, Cuza Voda, Tortoman.

Cel de-al doilea cod portocaliu a fost emis la ora 14.05 și este valabil până la ora 15.00.

Sunt vizate următoarele localități: Cumpăna, Techirghiol, Topraisar, 23 August, Agigea, Albești, Ciocârlia, Amzacea, Pecineaga, Mereni, Comana, Bărăganu.

Se vor semnala: averse torențiale din care se vor acumula peste 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină.

Update: La ora 14.50, meteorologii au emis o nouă avertizare cod portocaliu în județul Constanța, valabilă până la ora 16.00. Sunt vizate localitățile Năvodari și Lumina.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions