Connect with us

Actual

Cod roșu de vreme rea. Vezi unde.

Published

on

Două coduri roșii au fost emise azi, unul în județul Neamț – valabil de la ora 17.00 până la ora 18.00- iar cel de-al doilea în județul Sălaj, de la ora 17.40, până la ora 18.30.

Potrivit prognozei meteo, în localitățile:  Săbăoani, Cordun, Gherăești, Trifești, Bârgăuani, Mărgineni, Secuieni, Ștefan cel Mare, Dulcești, Războieni, Dragomirești, Tupilați, Făurei, Ruginoasa, Văleni – din județul Neamț și localitățile Jibou, Bălan, Surduc, Gârbou, Băbeni, Cristolț, Zalha, Rus, Lozna din județul Sălaj se vor semnala grindină de medii și mari dimensiuni, vânt puternic, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice și averse torențiale ce vor cumula local 35-40 l/mp.

De asemenea, în județele Prahova, Vrancea, alte localități din Sălaj, Tulcea, Botoșani, Galați, Iași, Vaslui, Suceava și alte localități din județul Neamț este cod portocaliu de vreme rea.

Nu în ultimul rând, este și județul Bihor, în care a fost emis cod galben de vreme rea.

Update: De la ora 18:05  a fost emis un nou cod roșu pentru județele: Cluj, Iași, Bacău, Galați și Neamț.

Și aici se vor semnala grindină de medii și mari dimensiuni, vânt puternic, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice și averse torențiale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!