Connect with us

Actual

Cod ROȘU de vremea rea în județul Constanța

Published

on

Astăzi, 31 iulie, meteorologii au emis un cod roșu de vremea rea valabil în localitățile Mihai Viteazu, Istria și Săcele din județul Constanța.

Acesta este valabil în intervalul orar 13.30 – 14.10.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse torențiale de vor depăși 40-50 l/mp (în ultima oră, în această zonă s-au cumulat 30 – 40 l/mp),. frecvente descărcări electrice.

De asemenea, a fost emis și un cod portocaliu valabil până la ora 14.00 în Cogealac, Mihai Viteazu, Istria, Săcele, Fântânele. Aici se vor semnala averse torențiale ce vor depăși 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intenstificări ale vântului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!