Conecteaza-te cu noi

Actual

Delegație NATO, în vizită la oficialitățile județului!

Published

on

Prefectul judeţului Constanţa, Adrian Viorel Nicolaescu împreună cu președintele Consiliului Județean Constanța,  Marius Horia Țuțuianu și cu primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău au primit astăzi vizita protocolară a unei delegaţii militare NATO, condusă de comandorul Aleksander Urbanowicz, comandantul navei poloneze ORP “Kontradmiral Xawery Czernicki”. În cadrul întrevederii, autoritățile constănțene au prezentat oaspeților potenţialul județului, în special cel economic, ținând cont de poziția strategică reprezentată de ieșirea la Marea Neagră. De asemenea, s-a discutat despre tradiția și valoarea școlii navale existente în Constanța.  La rândul lor, militarii s-au declarat onorați să se afle în Constanța, oraș – port pe care majoritatea îl vizitează pentru prima dată. În perioada 05.03. – 15.03.2017, 7 nave militare din Turcia, Bulgaria, Grecia, Polonia, Spania și Germania vor executa activități specifice în cadrul unui exercițiu comun cu Forțele Navale Române, intitulat “Poseidon 2017”.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions