Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Comisar șef Mădălina Vlangăr, noul șef interimar al IPJ Constanța. Are o vastă experiență în străinătate

Published

on

madalina vlangar

Ca urmare a dramaticului accident rutier din 2 Mai, în urma căruia doi tineri au fost omorâți de un șofer drogat, Adrian Glugă, fost comandant al IPJ Constanța și-a dat demisia din funcția pe care o deținea din anul 2020.

Anunțul despre această demisie a fost dat de către ministrul de interne, Cătălin Predoiu: ”Dl inspector-șef Constantin Adrian Glugă și-a înaintat raportul de eliberare din funcție.”

Predoiu a mai anunțat desființarea IPJ Constanța și reclădirea acestuia. „Noul IPJ Constanța va fi un proiect pilot.”, a spus ministrul de Interne.

Tot el a precizat că noul inspector șef interimar al IPJ Constanța va fi comisar șef Mădălina Vlangăr.

Advertisement
palaz

Cine este Mădălina Vlangăr? 

În anul 2021, pentru asigurarea conducerii Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul IGPR, s-a dispus declanșarea procedurilor de revenire în țară și împuternicire în funcția de director la această structură a Mădălinei-Sorina Vlangăr, comisar–șef, care a ocupat funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Este ofițer de carieră, posedă o experiență internațională solidă și numeroase distincții internaționale, obținute ca urmare a activității desfășurate.

În perioada 2006-2008, a fost ofițer specialist la Centrul ONU de Operațiuni Comune din Dili (Timorul de Est), iar între 2010-2011, a fost consilier principal la Misiunea OSCE în Kosovo.

Ulterior, în perioada 2011-2017, a deținut funcția de atașat de afaceri interne în Regatul Spaniei (consilier diplomatic I).

Advertisement
palaz

De asemenea, Mădălina Vlangăr are o experiență importantă, dobândită în activitatea de combatere a criminalității organizate, ocupând de–a lungul carierei sale diferite poziții, atât în organizații la nivel european, cât și în structuri cu atribuții pe această zonă de activitate la nivel național (Șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, ofițer specialist în cadrul IGPR- Direcția Generală de Combatere a Criminalității Organizate).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions