Conecteaza-te cu noi

Societate

Comisarii Gărzii de Mediu Constanța au aplicat o amendă de 15.000 de lei Șantierului Naval din Mangalia

Published

on

control mangalia

Controlul planificat realizat de comisarii Gărzii de Mediu Constanța la Șantierul Naval din Mangalia s-a finalizat cu o amendă de 15.000 lei.

Potrivit comisarului șef  Steluța Popescu, societatea nu a luat măsuri de acoperire a depozitului de nisip și a containerelor de colectare a gritului uzat, în scopul prevenirii antrenării eoliene a particulelor pulverulente în mediu.

”Chiar dacă la data controlului nu se realizau operațiuni de sablare, comisarii au verificat funcționalitatea sistemului de purjare a apei din docul cel mai apropiat de zona rezidențială din localitatea 2 Mai. Instalația asigură circa 40% eficiența de reținere a particulelor fine de la sablarea abrazivă cu grit.”, a precizat Steluța Popescu.

Tot ea a anunțat că, până la remedierea deficiențelor constatate s-a interzis sablarea navelor în docul respectiv.

Advertisement

Foto: Garda de Mediu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions