Connect with us

Actual

Comisarul șef Cicu a devenit șef cu acte în regulă al Gărzii de Coastă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de azi, a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției de director al Gărzii de Coastă Constanța.  La acest examen, care a constat într-un interviu pe probleme profesionale, au participat două persoane, respectiv comisarul șef de poliție Cicu Laurențiu Cristian și comisarul de poliție Albăceanu Nicolae Iulian.

În urma interviului, comisarul șef Cicu a obținut nota finală 8.91, în vreme ce contracandidatul său a primit doar 5,24. Așa că, începând de azi, Cicu a devenit director al Gărzii de Coastă cu acte în regulă.

Precizăm că, îndată după pensionarea fostului șef al Gărzii de Coastă, Ionel Trușan, interimatul a fost asigurat de către comisarul șef Cicu.

Acesta are o carieră îndelungată în cadrul Poliției de Frontieră. Și-a început activitatea ca ofițer operativ la Punctul Poliției de Frontieră Poliția Port, apoi a fost ofițer al Poliției de Frontieră Negru Vodă, unde a devenit șef al punctului de lucru.

În anul 2009 a devenit șef al Grupului de Nave Constanța, pe care l-a condus până în anul 2016, când a devenit adjunct al directorului Gărzii de Coastă.

Pe 28.12.2016, a devenit adjunct al directorului Gărzii de Coastă iar de pe data de 16.03.2018 a fost împuternicit director al Gărzii de Coastă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Incendiu într-un apartament din Constanța! Un bărbat a fost resuscitat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei după amiezi, într-un un bloc de pe strada Soveja, nr.70 din municipiul Constanța a izbucnit un incendiu. Persoana care a sunat la numărul 112 a precizat că este foarte mult fum pe casa scării.

La fața locului s-au deplasat de urgență pentru a interveni 9 subofițeri cu autoscara și o autospecială de stingere plus un echipaj SMURD.

În interiorul apartamentului a fost găsită o persoană de sex masculin, inconștientă. A fost preluată de echipajul SMURD B și i s-au făcut manevre de resuscitare.
După o perioadă de timp, bărbatul a prezentat semne vitale în urma resuscitării așa că a fost preluat de SMURD și transportat la spital.

Cauza probabilă a producerii incendiului este un scurtcircuit electric.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video) Mangalia: Un șofer băut a provocat un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Un accident grav s-a produs în cursul serii trecute, în municipiul Mangalia.

Potrivit IPJ Constanța, la ora 20.26, un bărbat de 25 ani a condus un autoturism pe str. Rozelor din municipiul Mangalia, dinspre str. Ion Creanga către str. Matei Basarab. În dreptul bl. R 11 a intrat în depășirea unui autoturism condus de o femeie de 25 ani. În momentul efectuării manevrei de depășire, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către partea stângă a sensului de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 25 ani a fost proiectat către dreapta și s-a răsturnat pe partea carosabilă și, de asemenea, a intrat în coliziune cu autoturismul depășit pe care l-a proiectat către partea stângă a sensului de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 25 ani.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat valoarea de 0.31 mg / l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sânge.
Împotriva tânărului s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în CRAP din cadrul IPJ Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

A fost cutremur în zona seismică Vrancea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În ziua de 20 aprilie, la ora 14.22.27 (ora Romaniei) s-a produs, în Zona seismică Vrancea, judetul Buzău un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter, la adâncimea de 133 km.

Intensitatea cutremurului în zona epicentrală a fost de I grad(e) Mercalli.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (18km), Covasna (40km), Întorsura Buzăului (45km), Mizil (54km), Târgu Secuiesc (55km).

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: