Connect with us

Actual

Comisarul șef Cicu a devenit șef cu acte în regulă al Gărzii de Coastă

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de azi, a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției de director al Gărzii de Coastă Constanța.  La acest examen, care a constat într-un interviu pe probleme profesionale, au participat două persoane, respectiv comisarul șef de poliție Cicu Laurențiu Cristian și comisarul de poliție Albăceanu Nicolae Iulian.

În urma interviului, comisarul șef Cicu a obținut nota finală 8.91, în vreme ce contracandidatul său a primit doar 5,24. Așa că, începând de azi, Cicu a devenit director al Gărzii de Coastă cu acte în regulă.

Precizăm că, îndată după pensionarea fostului șef al Gărzii de Coastă, Ionel Trușan, interimatul a fost asigurat de către comisarul șef Cicu.

Acesta are o carieră îndelungată în cadrul Poliției de Frontieră. Și-a început activitatea ca ofițer operativ la Punctul Poliției de Frontieră Poliția Port, apoi a fost ofițer al Poliției de Frontieră Negru Vodă, unde a devenit șef al punctului de lucru.

În anul 2009 a devenit șef al Grupului de Nave Constanța, pe care l-a condus până în anul 2016, când a devenit adjunct al directorului Gărzii de Coastă.

Pe 28.12.2016, a devenit adjunct al directorului Gărzii de Coastă iar de pe data de 16.03.2018 a fost împuternicit director al Gărzii de Coastă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident MORTAL la Eforie Sud

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Un pieton a fost omorât de o mașină între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud, în această seară.

Au intervenit echipele de intervenție din zonă, însă după mai multe minute de resuscitare, pietonul a fost declarat decedat.

Cum s-a petrecut nenorocirea: Un autoturism care se deplasa pe banda a doua de mers către stațiunea Eforie Sud a acroșat un pieton care ar fi traversat neregulamentar, din partea dreaptă a conducătorului auto, din primele informații. După ce au fost efectuate manevrele de resuscitare minute în șir, bărbatul a fost declarat decedat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani, turist, din judeţul Buzău.

De asemenea, se cunoaște faptul că șoferul este din Mangalia și are 53 de ani. Identitatea pietonului din Bucău mort în accident nu a fost stabilită, până la aceasta oră, precizează oamenii legii.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Foto) Accident rutier lângă Gura Dobrogei. O mașină s-a răsturnat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în apropiere de Gura Dobrogei, pe DN 22 a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme și care s-a soldat cu rănirea a 2 persoane.

Potrivit IPJ Constanța, în data de 24 august a.c., în jurul orei 08:00, un bărbat de 35 ani a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către localitatea Lumina şi, ajungând la km 263+100m, nu a respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire.

La revenirea pe sensul de mers a acroşat un autoturism condus regulamentar, în aceeaşi direcţie, de către un bărbat, de 68 de ani.

În urma impactului, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei, de 33 de ani şi a unui minor, de 5 ani, pasageri în primul autoturism.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Constanța, mama și copilul răniți au fost transportați la spital cu traumatisme cranio cerebrale.

Centrul Infotrafic a anunțat că circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Aglomerație la punctele vamale din județul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Este aglomerație, de la primele ore, la punctele de trecere a frontierei spre Bulgaria. Chiar dacă în județul Constanța sunt 5 puncte de trecere, respectiv la: Vama Veche, Negru Vodă, Lipnița, Ostrov și Dobromir, timpii de așteptare la vamă sunt de peste o jumătate de oră.

Potrivit Biroului de presă al Gărzii de Coastă, ”Timpii de așteptare la Punctul de Trecere a Frontierei de la  Negru Vodă sunt de 30 de  minute pe sensul de ieșire din țară și de 20 de minute pe sensul de intrare în țaraă pentru toate categoriile. Nu sunt blocaje, dar în această perioadă punctele de trecere sunt tranzitate de un număr mare de persoane și autoturisme și de aceea timpii de așteptare cresc.”

Foto: Ilustrativ

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: