Connect with us

Administratie

Comuna Mihai Kogălniceanu ar putea primi un microbuz electric pentru transportul elevilor. Cererea de finanțare va fi depusă de CJC

Published

on

primaria mihail kogalnicean

Mai multe autorități publice locale din județul Constanța ar putea primi microbuze electrice pentru transportul elevilor din învățământul preuniversitar. Asta pentru aleșii din Consiliul Județean Constanța au probat o cerere de finanțare pentru dotarea cu microbuze electrice pentru transportul elevilor. Finanțarea ar urma să fie asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea proiectului se ridică la 30.172.560 de lei (fără TVA), respectiv 6.097.560 de euro (fără TVA).

Printre autoritățile locale care se află pe lista celor care vor primi un microbuz școlar se numără și cele din Mihail Kogălniceanu, care au aprobat în ședința Consiliului Local delegarea dreptului de depunere a cererii de finanțare a proiectului „Dotarea cu microbuze electrice pentru elevi a unităților de învățământ preuniversitar, care funcționează în localitățile eligibile de pe raza județului Constanța“.

Iată referatul de aprobare, care stă la baza proiectului privind depunerea cererii de finanțare, semnat de președintele CJC, Mihai Lupu:

referat micrabuze scolare

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement