Connect with us

Administratie

Conducerea RAEDPP: “Toleranță zero față de persoanele care se instalează abuziv în clădirile aparținând municipiului Constanța”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Toleranță zero față de persoanele care se instalează abuziv în clădirile aparținând municipiului Constanța, transmite conducerea RAEDPP Constanța printr-un comunicat remis redacției.

Un grup de persoane de etnie romă a dărâmat ușa de la intrarea unei case administrate de RAEDPP Constanța, situată pe strada Ion Rațiu, încercând să ocupe abuziv spațiul. Persoanele în cauză au fost depistate zilele trecute atunci când încercau să pătrundă în imobil. Reprezentanții RAEDPP au alertat oamenii legii, care s-au deplasat la adresă luni, 28 octombrie, au identificat și legitimat persoanele și le-au dus ulterior la secție, în vederea audierii. Totodată, reprezentanții RAEDPP au depus plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare de posesie și înlăturarea și distrugerea de sigilii.

Este vorba despre un spațiu locativ din care fuseseră evacuați foștii chiriași, în urmă cu doar câteva zile, pe 16 octombrie. Imobilul urmează să fie repartizat unei alte familii.

„Vrem să descurajăm astfel de fapte, anunțându-i pe toți că suntem vigilenți și nu permitem ocuparea fără drept a imobilelor aflate în proprietatea municipalității, administrate de Regie. În astfel de situații, RAEDPP, în calitate de administrator, va sesiza organele abilitate pentru atragerea răspunderii civile, dar și penale a autorilor faptelor, care trebuie să înțeleagă că vor răspunde pentru aceste fapte”, a declarat Directorul General al RAEDPP Constanța, domnul Florin Gheorghe.

Comments

comments

Administratie

Confort Urban a amenajat încă o stradă în cartierul Baba Novac

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Angajații SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Constanța, au finalizat lucrările de asfaltare a străzii Prelungirea Barbu Ștefănescu Delavrancea din cartierul Baba Novac.

Artera a fost construită de la zero, după ce infrastructura terenului a fost consolidată cu mai multe straturi de pietriș.

Lucrarea se înscrie în programul de investiții în trama stradală pe care municipalitatea îl desfășoară în cartierele Constanței.

Intervențiile vor continua în cartierul Baba Novac pe strada Alexandru Alexandridi.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, locuitorii din zonă sunt rugați să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Constanța. Graficul lucrărilor executate de Confort Urban săptămâna aceasta

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Angajații SC Confort Urban SRL continuă intervențiile asupra trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul și pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Nicolae Iorga.

Pe strada Alexandru Alexandridi din cartierul Baba Novac carosabilul va fi construit de la zero.

Conform graficului de lucru, noi locuri de parcare vor fi amenajate în cartierul Abator, pe aleea Stânjeneilor, pe strada Arcului din cartierul KM 4-5 și în cartierul Faleză Sud, pe aleea Arcașului și pe strada Lirei.

Echipele municipalității continuă să traseze marcaje rutiere în zonele recent asfaltate iar pe strada Soveja, între bulevardul Tomis și strada Ștefăniță Vodă, se dezafectează cablurile neetichetate.

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

USR Constanța acuză: „Pagina de Facebook a Primăriei, folosită pentru promovarea imaginii lui Făgădău“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

De o bucată de vreme, actualul primar al Constanței, Decebal Făgădău, se află într-o efervescență electorală. În goana după promovarea propriei imagini, că doar au mai rămas aproximativ șase luni până la alegerile locale, Făgădău se folosește din plin de canalele oficiale de media ale Primăriei. Lucrul acesta l-a sesizat și președintele Organizației Județene Constanța a USR, Remus Negoi. Acesta scris pe pagina sa de Facebook că, trezindu-se din letargia ultimilor 11 ani în care a fost butonul lui Mazăre și la butoane (din 2015) în primăria Constanța, Decebal Făgădău comunică.

„Nu ar fi un lucru rău, până la urmă e primarul Constanței (din păcate). Lucrul foarte grav este, însă, folosirea paginii de facebook a primăriei Constanța pentru ode aduse lui. După ce a parazitat monitoarele din autobuze, afișându-și imagini cu el în mijloacele de transport în comun, Făgădău folosește tot timpul imaginea sa pe pagina de facebook a primăriei, prin postări sponsorizate (plătite din banii contribuabililor). Mai mult, pagina Primăriei Constanța share-uiește postările de pe pagina Decebal Făgădău! Dacă vrea să-și facă permanent campanie electorală, s-o facă din banii lui. Să se laude plătind cu bani din buzunarul propriu, nu din banii constănțenilor. Să transmită comunicate către presă sau pe pagina proprie! Primăria nu e a lui. Pagina de facebook Primăria Constanța nu e a lui Decebal Făgădău. Doar Radu Mazăre își scria numele pe toate autobuzele, fiind într-o continuă campanie electorală. Deci, cum a fost stăpânul, așa și discipolul. Resping ferm astfel de practici măzăriste, preluate de Făgădău și duse la stadiul de șmecherie politică! Nu mai folosiți banii contribuabililor pentru crearea imaginii unui primar!“, a scris Negoi.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: