Actual

Spitalul Județean Constanța reacționează la declarațiile Alexandrei Stan

mart. 07, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de azi, după ce presa a preluat postarea vedetei internaționale Alexandra Stan, în care afirma că i s-au cerut bani pentru a fi schimbată lenjeria de pat a tatălui ei, internat pe secția Medicală 2 a Spitalului Județean Constanța, conducerea unității medicale a organizat o conferință de presă ad-hoc. Bogdan Obadă, director medical a făcut o scurtă declarație de presă și a precizat că s-au simțit obligați să se sesizeze și să facă o anchetă internă. De asemenea, el a spus că pacientul despre care s-a vorbit în articolele postate nu a a făcut nici o reclamație și că nu are NIMIC de reclamat.

”Pacientul mi-a spus că nu există o astfel de situație. El nu a reclamat nimic și nu are nimic de reclamat. I-am spus că sunt interesat de orice aspect negativ care i s-a întâmplat pentru a-l putea remedia. Este primul pas și mi se pare normal.”, a precizat dr. Obadă. El a mai spus că orice fel de sesizare scrisă de către pacienți este analizată.”. Ne interesează foarte mult să le oferim ceea ce ei își doresc. Nu a fost o sesizare scrisă. A fost un articol din presă de care am luat act și orice cerere scrisă o analizăm și vedem despre ce este vorba, și îi dăm răspuns”, a declarat dr. Obadă.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!