Conecteaza-te cu noi

Societate

Conferință despre consecințele anexării Crimeii, la Universitatea Ovidius

Published

on

anexarea crimeii

Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP) din cadrul Universității Ovidius din Constanța, în parteneriat cu Institutul pentru Studii la Marea Neagră, organizează, marți, 28 mai, conferința ”Black Sea Talks. Zece ani de la anexarea Crimeii”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11.00, în Sala Senatului, Campus Corp A (Aleea Universității, nr.1).

În cadrul conferinței vor susține prelegeri conf. univ. dr. Gayana Yüksel, de la Universitatea „Tavrida” din Ucraina, lector asociat al Universității Istanbul, c.ș. II dr. Cosmin Popa, de la Institutul de Istorie „N. Iorga”, Academia Română, prof. univ. dr. Armand Goșu, de la Universitatea din București, și c.ș. III dr. Metin Omer, de la Universitatea Ovidius din Constanța.

Conferința deschide seria unor manifestări dedicate istoriei, culturii, economiei și relațiilor internaționale din spațiul extins al Mării Negre și se va desfășura în limbile română și tătară crimeeană (cu traducere în limba română).

”Totodată, în cadrul evenimentului va fi lansată cea mai recentă carte a istoricului Armand Goșu, „Putin împotriva Occidentului. Războiul din Ucraina și noua dezordine mondială”, publicată la editura Polirom.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Universității Ovidius din Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions