Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Consilierii au respins proiectul lui Chițac care ar fi dus la construirea unei șosele pe taluzul orașului

Published

on

Consilierii locali au respins, astăzi, cu majoritate de voturi, proiectul de hotărâre care prevedea cedarea către Confort Urban a două suprafețe de teren din taluzul Constanței în vederea construirii unei șosele care să facă legătura între plaja Modern și strada Bucovina. În favoarea propunerii lui Chițac de a distruge taluzul orașului au votat doar 5 consilieri locali (de la PSD) din 24 prezenți la ședință, alți 9 (USR) au votat împotrivă, iar restul s-au „abținut“.

Înaintea votării proiectului, a intervenit sociologul Simona Niculae, care a prezentat datele unui sondaj de opinie, care arată că cetățenii se opun categoric distrugerii taluzului și construirii unei șosele.

În replică, primarul Chițac a făcut-o, cu alte cuvinte, mincinoasă, spunând că nu e vorba de nicio stradă construită pe taluz care să facă legătura dintre strada Bucovina și Plaja Modern.

Replica a venit de la liderul consilierilor locali ai USR, Dumitru Caragheorghe, care spus că există o solicitare de colaborare încheiat între municipiul Constanța și o firmă privind amenajarea unui drum privat de acces, document care nu a fost trecut în referatul de aprobare.

În referat era menționat doar amenajarea unui drum care sa asigure fluidizarea traficului și nicidecum un drum privat. Potrivit surselor, solicitarea de a amenaja un drum privat a venit din partea unei firme deținute de un greu din PSD Constanța. De altfel, voturile „pentru“ proiectul propus de Chițac au venit de la consilierii PSD.

 

Citește și:

USR Constanța îl acuză pe Chițac că vrea să distrugă taluzul orașului prin construirea unei șosele

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions