Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Consilierii locali au acordat un împrumut de 11 milioane de lei către Termocentrale Constanța (viitorul CET al orașului)

Published

on

Consilierii locali au votat, astăzi, în ședință extraordinară, la propunerea primarului Vergil Chițac, rectificarea bugetului local pe anul 2023. În principal, proiectul a făcut referire la acordarea unui împrumut de 11 milioane de lei către Termocentrale Constanța, viitorul CET al orașului.

În cadrul ședinței, fostul viceprimar Florin Cocargeanu a avut o intervenție în care a punctat faptul că e prima data când într-un proiect de rectificare bugetară nu sunt specificate liniile de unde se iau banii pentru a se acorda acest împrumut. Deși a insistat să se precizeze în ședință de unde se iau acești bani, lui Cocargeanu i s-a transmis să întrebe colegul din Comisia 1.

„Atunci am zis că sunt și alți oameni care vor să știe asta, ca ședința e publică. Răspunsul a fost: o să transmitem secretariatului general“, a spus Florin Cocargeanu.

Menționăm că, toate aceste discuții din ședința CLM au fost relalate de aleșii locali, pentru că, deși întâlnirea a fost transmisă pe youtube, nu s-a auzit nimic. De menționat este și faptul că ședința s-a desfășurat prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință, pentru că „așa vor mușchii lui Chițac.“

Advertisement

Vă invităm să „urmăriți“ ședința mută a Consiliului Local(poate între timp adaugă și sunetul):

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions