Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Consilierii locali din Constanța stabilesc noul tarif al energiei termice practicat de la 1 aprilie. Nimic nu se schimbă!

Published

on

chitac termoficare

Primarul Constanței, Vergil Chițac, le propune consilierilor locali adoptarea unui proiect de hotărâre nr. 225/2024 privind stabilirea prețului local al energiei termice furnizată de către societatea Termoficare Constanța SRL, a prețului facturat populației şi a subvenției unitare acordată populației începând cu 1 aprilie 2024. Potrivit documentației, tariful energiei termice practicat de Termoficare Constanța este, de la 1 aprilie, 1.430,80 de lei/gigacaloria. De asemenea, tot de la 1 aprilie, tariful pentru populație rămâne la 350 de lei/gigacaloria, iar diferența până la 1.430,80 de lei, adică 1.080,80 de lei, va fi suportată de la bugetul local.

„Diferența dintre prețul local al energiei termice format din prețul de producere, tarifele de transport, distribuție și furnizare a energiei termice și prețul local pentru populație al energiei termice se suportă din bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Constanța și poate fi acordată operatorului în avans. Valoarea subvenției unitare se va modifica în funcție de nivelul prețului de producere al energiei termice furnizată în municipiul Constanța.“, se arată în documentație.

pret termoficare

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions