Politica

Consilierul județean Daniel Turcu (PMP): “Sunt singurul care a inițiat o hotărâre, excluzând conducerea CJC”

nov. 15, 2017 Mihaela Tîrpan

Consilierul județean din partea Partidului Mișcarea Populară în Consiliul Județean Constanța, Daniel Turcu, și-a depus, astăzi, raportul de activitate pentru perioada 01.07.2016 – 01.11.2017.

În documentul care a primit numărul de înregistrare 32044/15.11.2017, alesul județean susține că nu a lipsit de la nicio ședință convocată de forum județean și precizează că, excluzând conducerea administrației județene, este singurul consilier care a inițiat un proiect de hotărâre în perioada raportată.

“Proiectul inițiat viza înființarea unui nou traseu, respective traseul Constanța – Năvodari – Lumina, care ar fi asigurat o decongestionare a fluxului de călători în această zonă”, se arată în documentul prezentat de consilierul județean Turcu.

Daniel Turcu este membru al Comisiei pentru Educație, Sport, Turism și Tineret din cadrul CJ Constanța și, în cadrul ședinței CJC din data de 17 august 2016 a fost ales reprezentantul Consiliului Județean în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumofiziologie Constanța.

Mai multe informații, în documentul atașat:

RA Turcu Daniel 2016 2017

Comments

comments