Connect with us

Administratie

Consiliul Județean a alocat 4,5 milioane de lei pentru mai multe asociații şi cluburi sportive

Published

on

lupu semnare contract

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, anunță că, și anul acesta, instituția pe care o conduce finanțează cele mai promițătoare proiecte, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general. Lupu spune că CJC susține și promovează sportul de masă şi de asemenea, prin acțiunile sale, încurajează tinerii județului să practice cât mai mult sport.

“Astăzi, am semnat contractele de finanțare pentru unsprezece proiecte depuse de organizațiile non-guvernamentale din județ, din domeniul sportului, care au îndeplinit criteriile de calificare în urma evaluării. Suma totală alocată acestui domeniu este de 4.500.000 lei, bani ce vor merge la mai multe asociații şi cluburi sportive din județul Constanța, pe disciplinele: fotbal, rugby, oină, karate, handbal, box, judo, sport nautic şi motorsport.

Sportul românesc, implicit cel județean, are nevoie de cât mai multe astfel de proiecte de anvergură. La fel de mult, îmi doresc și sper ca noi, autoritățile locale, să putem sprijini în continuare și să contribuim cât mai mult posibil la dezvoltarea sportului constănțean, pentru că niciun efort nu este prea mare pentru viitorul copiilor noștri. Felicitări tuturor celor declarați eligibili şi mult succes în derularea acestor proiecte, care, cu siguranţă vor aduce cât mai multe performanțe, atât la nivel local, național, cât şi internațional”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta