Conecteaza-te cu noi

Administratie

Consiliul Județean a tras linie: NU EXISTĂ PROBLEME DE TRANSPORT pe ruta Constanța – Năvodari

Published

on

Consiliul Județean Constanța, prin Autoritatea Județeană de Transport, s-a autosesizat în urma informațiilor apărute în mediul online cu privire la un operator de transport persoane pe ruta Constanța – Năvodari care nu ar respecta capacitatea de transport, implicit normele de distanțare socială impuse de situația epidemiologică actuală și a demarat verificarea acestor aspecte. Reprezentanții Autorității Județene de Transport împreună cu cei ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier au verificat modul de prestare al serviciului public de transport persoane prin curse regulate în trafic pe ruta Constanța – Năvodari. Au fost controlate mai multe curse aparținând operatorilor de transport ce deservesc ruta amintită, cu scopul de a verifica respectarea graficelor de circulație, a capacității de transport precum și a regulilor de distanțare socială.

„În urma controlului s-a constatat faptul că cele semnalate în presă nu se adeveresc. Cu toate acestea, am considerat oportun să fie realizate o serie de întâlniri cu reprezentanții legali ai transportatorilor verificați pentru a li se aduce la cunoștință importanța respectării capacității de transport dar mai ales pentru a avea un dialog permanent, deschis și constructiv cu privire la îmbunătățirea continuă a condițiilor de calitate și siguranță  pe care le oferă operatorii de transport persoane în județul Constanța. În același timp, a fost propusă continuarea controalelor și pe celelalte rute cuprinse în Programul județean de Transport, pentru a ne asigura că transportul public de persoane în traficul județean se desfășoară în condiții de calitate și siguranță și vor fi respectate cu strictețe atât capacitatea de transport cât și normele de distanțare socială.“, notează CJC.

Citește și:

Cum se circulă cu microbuzele între Constanța și Năvodari, după rărirea curselor

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions