Connect with us

Administratie

Consiliul Județean, demersuri pentru reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar „Maria Montessori“

Published

on

Consiliul Județean Constanța a fost convocat în ședință extraordinară de îndată pentru 6 octombrie, de la ora 12.00. Ședința  se va desfășura în sistem videoconferință, iar pe ordinea de zi figurează doar două proiecte de hotărâre.

  1. Proiect de hotărâre nr.263/05.10.2022 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenți proiectului,,Reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța”.

Iniţiator, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa

  1. Proiect de hotărâre nr. 264/05.10.2022 privind aprobarea depunerii proiectului ,,Reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța”, în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/2/B.2.2/1, aferent Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice și a cheltuielilor acestuia.

Iniţiator, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta