Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Consiliul Local Tuzla a decis: Taxele si impozitele pentru 2024 rămân la nivelul anului 2023

Published

on

Ieri am avut ultima ședință a Consiliului Local pe anul 2023, anunță primarul comunei Tuzla, Reșit Taner, și îi informează pe cetățeni că taxele și impozitele aferente anului 2024 vor avea aceeași valoare pe care aleșii locali au stabilit-o pentru anul în curs.

“Pe această cale doresc să vă aduc la cunoștință faptul că taxele și impozitele locale pentru anul 2024 rămân la nivelul anului 2023 actualizate cu rata inflației. Vă doresc sărbători fericite și un an nou fericit!”, transmite primarul Reșit Taner.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions