Connect with us

Stiri

Constanța: 24 de localități au rămas fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

In jurul orei 09,00, a căzut tensiunea și la sursele Ciocârlia de Sus, Ciocârlia de Jos, Plopeni și Amzacea, motiv pentru care abonații din aceste localități au rămas fără apă la robinete. La ora 09,30, au rămas fără energie electrică și stațiile de pompare de la Furnica  și General Scărișoreanu. Abonații din aceste localități vor avea apă potabilă până în jurul orei 15,00, alimentarea făcându-se gravitațional, prin cădere liberă din rezervoarele stațiilor. Și abonații din Independența vor avea apă din rezervorul stației de pompare până în jurul orei 22,00, la ora 09,30 sursa din această localitate rămânând fără energie.  La ora actuală, 24 de localități sunt lipsite de apă potabilă din cauza căderilor de tensiune de la nivelul surselor și stațiilor de pompare și tratare: Arsa, Silistea, Țepeș Vodă, Vîrtop, Albești, Tortomanu, Crucea, Negru Vodă, Cotu Văii, Darabani, Vâlcele, Cerchezu, Căscioarele, Viroaga, Comana, Dumbrăveni, Tătaru, Mihail Kogălniceanu, Oituz, Olteni, Ciocîrlia de Sus, Ciocîrlia de Jos, Plopeni și Amzacea.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA în localitatea Lumina. Vezi dacă ești afectat de lucrările echipelor de intervenție

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari, din localitatea Lumina, județul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 20 noiembrie 2018, în intervalul orar 11,00-17,00.
Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Lumina, Năvodari, cu zona Peninsula, și Corbu.

“Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmite conducerea Regiei de apă prin intermediul unui comunicat remis redacției.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă în localitatea Amzacea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Amzacei, din localitatea Amzacea, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 16 noiembrie 2018, în intervalul orar 07,30 – 14,00.

 Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Amzacea.

 ”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă. 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Avarie RAJA la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Eroilor din municipiul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Eroilor din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 15 noiembrie 2018, în intervalul orar 10,30 – 16,00.

 În acest timp nu vor avea apă la robinete consumatorii de pe străzile: Prelungirea Bucovinei, Vasile Pârvan, Mihai Eminescu, Eroilor, precum și cei arondați punctului termic nr. 18.

 ”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților afectați pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: