Conecteaza-te cu noi

Administratie

Constanța. A fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă

Published

on

galerii de arta

Primăria Constanța informează că a fost semnat contractul pentru reabilitarea Galeriilor de Artă. Construit în anul 1961, imobilul de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 15 a primit funcționalitatea de Galerie de Artă începând din 1987, iar de atunci a beneficiat de o singură reabilitare, în anul 1991. Odată cu modernizarea și revitalizarea străzii Ștefan cel Mare, era nevoie ca și Galeriile de Artă, care între timp au devenit nefuncționale, să revină la viață, notează Primăria.

„Astăzi a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor, iar în scurt timp va fi dat ordinul de lucru și vor fi demarate lucrările. Pentru că imobilul într-o stare avansată de degradare, se vor executa lucrări de înlocuire a tâmplăriei, a materialelor de placare a fațadei, vor fi schimbate plafoane, pardoseli, instalații electrice și sanitare și va fi realizată o copertină de acces. De asemenea, interiorul va fi recompartimentat în sensul că vor fi desființate anumite uși, iar câțiva pereți care nu sunt de rezistență vor fi desființați și va fi construit un alt perete din rigips. După finalizarea lucrărilor, Constanța va avea din nou un spațiu de expoziție pentru lucrările artiștilor.“, arată sursa citată.

Contractul a fost semnat cu SC NOMOLIT ENTERPRISE SRL din Constanța, care va încasa de la Primăria Constanța 1.783.212 de lei cu TVA.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions