Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Constanta: A început să ningă pe Autostrăzile A2 și A4! Cum se circulă?

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră ninge pe mai multe artere naţionale şi autostrăzi, însă fără probleme de circulaţie. Pe Autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti şi A4 Ovidiu-Agigea ninge uşor, dar zăpada nu s-a depus, carosabilul este negru, umed. Aceeaşi situaţie este şi pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde ninge normal pentru această perioadă, iar zăpada se topeşte, carosabilul este curat. Iar pe DN7, în staţiunile de pe Valea Oltului, nu sunt precipitaţii de vreun fel, carosabilul fiind uscat.  Recomandăm şoferilor să acorde atenţie sporită circulaţiei pe timp de ninsoare, să reducă viteza de deplasare, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul dinainte şi să nu efectueze depăşiri riscante.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions