Actual

Constanța: Accident pe trecerea de pietoni

iun. 14, 2018 Maria Ionescu

Astăzi, ora 09.15, la intersecția b-dului 1 Decembrie 1918 cu strada București a avut loc un accident rutier pe trecerea de pietoni.

Potrivit IPJ Constanța, o femeie de 36 de ani a condus un autoturism pe strada București, dinspre strada Theodor Burada. La intersecție cu 1 Decembrie 1918, a surprins si accidentat ușor o femeie în vârstă de 38 de ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii, pe marcaj pietonal, din partea dreaptă a conducătoarei auto.

Ambele femei, atât șoferița cât și victima evenimentului rutier sunt din Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!