Actual

(Video)Constanța: Accident rutier cu 4 mașini! Una dintre ele a ajuns cu roțile în sus! Un bărbat încarcerat

mart. 15, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, pe strada Contantin Brătescu din municipiul Constanța a avut loc un accident rutier. Un autoturism Matiz s-a răsturnat cu roțile în sus, iar un bărbat a rămas încarcerat. Potrivit ISU Dobrogea, în autoturism erau doi bărbați iar unul dintre ei, care era pasager, a rămas încarcerat. La fața locului au ajuns rapid echipaje de la Ambulanță, ISU Dobrogea și Poliția Rutieră pentru a acorda îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul încarcerat a fost scos și va fi transportat la Spitalul Județean Constanța.   Încă nu știm cu certitudine cum anume s-a produs eveniemntul rutier, însă au fost avariate 4 mașini. Două dintre ele s-au ciocnit, iar alte două, care erau parcate, au fost avariate.

Update: Potrivit SAJ Constanța, în urma accidentului au fost două victime cu traumă ușoară, care au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.

Update2:Iată declarația IPJ Constanța vizavi de acest accident: Conform sesizării si a primelor cercetări, în jurul orelor 12:17, o femeie, de 50 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe strada General Manu, din municipiul Constanța, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia, și ajungând la intersecția cu strada C. Brătescu, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un bărbat, de 69 de ani. În urma impactului, al doilea autoturism s-a răsturnat, fiind proiectat în alte două auto care se aflau parcate. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat, de 76 de ani, pasager în al doilea auto. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!