Actual

(Foto) Update: Constanța: Accident rutier între o Ambulanță și un autoturism

iul. 11, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, în municipiul Constanța a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate o ambulanță și un autoturism. Evenimentul s-a produs pe strada Meșterul Manole.

Ambulanța care a fost implicată în accident este un SMURD B Port și se deplasa către un caz medical.

La fața locului intervine o ambulanță SMURD C.

Potrivit primelor informații,  a fost vorba despre o coliziune. Șoferul autoturismului implicat în accident a fost transportat la Spitalul județean Constanța pentru acordarea primului ajutor de specialitate. Echipajul ambulanței nu a avut mari probleme, dar s-a ales cu o sperietrură zdravănă.

Poliția Rutieră Constanța va face cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum anume a avut loc acest eveniment rutier și cine este vinovat de producerea sa.

Potrivit IPJ Constanța, accidentul s-a produs la ora 15.06, pe strada Mesterul Manole, intersectie cu str. Mugurului. A fost un eveniment rutier ușor, între ambulanța SMURD cu nr MAI 35345 și auto marca Skoda cu nr. CT49VEL. Ambulanta se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în functiune, pe un drum cu prioritate. În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoara a conducătorului auto marca Skoda (singur în autoturism). Acesta are 69 de ani și este din Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!