Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Constanța. Atenție, șoferi! Funcționarea semafoarelor este întreruptă în intersecția de la Far

Published

on

far constanta

Primăria Constanța reamintește că, până în 29 septembrie, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraiman este oprit total.

„Geometria intersecției este reconfigurată, se montează stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de polițiști rutieri. Aceasta măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană, care prevede modernizarea bulevardului 1 Mai și Șoseaua Mangaliei. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.“, inbformează Primăria.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions