Connect with us

Actual

Constanța: Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni

Published

on

În cursul acestei după-amiezi, în jurul orei 16.25, pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanța a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Potrivit IPJ Constanța, o femeie, de 55 de ani, a condus un autoturism pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanţa, banda nr. 3, dinspre str. Cumpenei către str. Caraiman şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul pizzeriei LOLA, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 65 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătoarei auto.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialiate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!