Conecteaza-te cu noi

Actual

Constanţa. Bărbatul care a tras ieri cu pistolul cu bile de cauciuc, reţinut!

Published

on

Poliţiştii constănţeni l-au reținut pe bărbatul de 26 de ani care a tras ieri asupra altor doi bărbaţi cu pistolul cu bile de cauciuc, pe bulevardul Lăpuşneanu din municipiul Constanţa,  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, uz de arma fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reamintim că, ieri după amiază, polițiștii Secției 2 Constanța au fost solicitaţi prin numărul 112  pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, ca urmare a unei altercaţii în care un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc.

Tânărul a fost dus a audieri, arma a fost ridicată de poliţişti, iar aceştia au stabilit că pistolarul deţine permis de port armă.

Precizăm că, în urma folosirii armamentului, au fost răniți doi bărbați, ambii fiind în afara oricărui pericol.

Advertisement

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Iliescu, bărbaţii implicaţi în acest scandal se cunoşteau iar conflictul dintre ei era mai vechi.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt.

Update: În cursul acestei seri, instanța a decis măsura arestului la domiciliu.

Mai multe detalii despre acest caz găsiţi în articolul publicat ieri de ziarul Ordinea.ro:

(VIDEO) Reglare de conturi cu focuri de armă în fața unei cafenele din Constanța

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions