Connect with us

Societate

Constanța. Benele Polaris, amplasate în această săptămână în cartierul Abator

Published

on

bene polaris

În săptămâna 22 – 28 mai, benele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate în cartierul Abator din municipiul Constanța, lângă următoarele platforme:

  • 038 – str. Stadionului, bloc H16 A
  • 100 – str. Stânjeneilor, drept cam. Socep

În aceste bene puteți depune prin aport voluntar deșeuri voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, uși, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

De asemenea, aveți posibilitatea de a preda gratuit deșeurile voluminoase la centrul de colectare: bd Aurel Vlaicu, nr. 290 A, de luni până duminică, între orele 8.00 – 17.00.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!