Conecteaza-te cu noi

Administratie

Constanța. Continuă lucrările de recondiționare a carosabilului pe străzile din zona Stadion

Published

on

Primăria Constanța anunță că, după ce zona carosabilă a fost reabilitată pe strada Panait Cerna, echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru asfaltare pe strada Făgetului. Se lucrează pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Chiliei, motiv pentru care traficul rutier este restricționat total, până la ora 16:00. Recondiționarea carosabilului se va extinde și pe celelalte tronsoane. Intervențiile se vor desfășura cu același regim de restricții de trafic rutier. Miercuri, 6 iulie, se va reabilita porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și strada Maramureș, iar joi, 7 iulie, utilajele de asfaltare se vor muta pe tronsonul delimitat de strada Maramureș și strada Ion Andreescu, informează sursa citată.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, facem apel către participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenție sporită.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions