Connect with us

Actual

Constanța. Doi tineri au fost prinși într-o sală de jocuri de noroc după ce au tâlhărit un bărbat

Published

on

Doi tineri au fost reținuți pentru tâlhărie calificată.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat 2 bărbați, de 19, respectiv 25 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 23/24 noiembrie a.c., cei în cauză ar fi deposedat, prin violență, un bărbat, de un telefon mobil, 2 lanțuri de aur și suma de 400 de lei.

La data de 27 noiembrie a.c., bărbații în cauză au fost depistați, cu ajutorul polițiștilor Secțiilor 3 și 5, într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Constanța, fiind conduși la audieri.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Astăzi, polițiștii au propus procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța sesizarea instanței de judecată în vederea arestării preventive.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!