Societate

Constanța: Dosarele pentru alocația de stat se vor primi la sediul Serviciului Public de Asistență Socială

iul. 27, 2017 Mihaela Tîrpan

Primăria municipiului Constanța informează, prin intermediul Biroului de presă că cetățenii interesați să depună dosare pentru alocația de stat a copiilor vor trebui să meargă la sediul Serviciului Public de Asistență Socială de pe strada Unirii nr. 104.

“Aducem la cunoștința cetățenilor municipiului Constanța faptul că, începând cu data de 01.08.2017, activitatea de primire și înregistrare a dosarelor pentru alocația de stat pentru copii, acordată în baza Legii nr. 61/1993, cu modificările și completările ulterioare, se va desfășura la Serviciul Public de Asistență Socială, situat pe strada Unirii nr.104, biroul    nr. 3. Relații la telefon: 0341/180109”, transmis reprezentanții Primăriei municipiului Constanța.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!