Actual

Constanţa: Două accidente în decurs de câteva minute! Unul pe trecerea de pietoni

mart. 16, 2018 Maria Ionescu

Este greu de imaginat ce anume se întâmplă cu şoferii şi cu trecătorii din Constanţa dat fiind numărul mare de accidente care se produc la trecerile de pietoni. Şi în această dimineaţă, în jurul orei 8.30, a avut loc un astfel de eveniment rutier, din fericire nu foarte grav. O femeie de 39 de ani a condus un autoturism pe şoseaua Mangaliei dinspre complexul comercial către str. Caraiman. Ajungand la parcajul pietonal din dreptul complexului comercial Alpin, a surprins şi accidentat uşor un bărbat din Constanţa, în vârstă de 64 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din partea dreapta a conducătoarei auto.

Cel de-al doilea accident s-a produs în jurul orei 08.12, pe strada Constatin Brătescu. Un bărbat, din Cobadin, în vârstă de 43 de ani a condus un autoturism Mercedes pe strada C.Brătescu, dinspre b-dul Tomis către I.G.Duca. Ajungând la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, din cauza nerespectării indicatorului rutier Oprire, a pătruns in intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism Daewoo, condus de o femeie în vârstă de 28 de ani, din Constanţa.

In urma coliziunii, Mercedes-ul a fost proiectat într-o maşină Skoda, condusă de o femeie în vârstă de 46 de ani.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!