Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Constanța. Drumul care face legătura între localitățile Albești și Coroana, aproape de finalizare

Published

on

lucrari albesti

Drumul care leagă localitățile Albești și Coroana se asfaltează pentru prima oară. Acest drum județean nu a avut niciodată asfalt – era un simplu drum pietruit. Acum însă, lucrările se apropie de finalizare. Președintele Consiliului Județean Constanța a făcut o nouă vizită  în zonă și s-a arătat mulțumit de stadiul lucrărilor.

Finalizarea acestui proiect este în grafic. Se lucrează eficient și se avansează rapid, astfel că au rămas de asfaltat doar 1,5 km de drum, din totalul de 6.7 km, cât este lungimea totală a drumului județean DJ393 care leagă localitățile Albești și Coroana.

”Până la acest moment, s-au turnat 4.400 tone de asfalt și s-au utilizat aproximativ 35.000 de tone de piatră. Mă bucur să vă anunț că în scurt timp, localnicii și toți cei care tranzitează acest sector de drum vor circula în cele mai bune condiții.”, a scris Mihai Lupu.

lucrari albesti

”Cu fiecare zi încheiată, cu fiecare proiect realizat, ne apropiem de obiectivul comun al CJC și al societății ”Drumuri Județene Constanța” SA, acela de a le oferi cetățenilor județului Constanța, drumuri moderne, sigure și confortabile.”, a scris pe pagina de socializare Mihai Lupu, președintele CJC Constanța.

Advertisement
palaz

Angajații ”Drumuri Județene Constanța” vor acoperi cu primul strat de asfalt integral acest drum până la sfârșitul săptămânii.

mihai lupu la albesti

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions