Actual

Constanţa: Drumuri naţionale închise şi zeci de tone de material antiderapant folosite

feb. 28, 2018 Maria Ionescu

În cursul nopţii trecute, mai exact de aseară de la ora 17:00 – şi până în această dimineaţă la ora 5.00, la nivelul Direcţiei de Drumuri şi Poduri Constaţa au acţionat 124 de autoutilaje şi s-au răspândit  18,238 tone material antiderapant.
Situația sectoarelor de autostrăzi și drumuri naționale închise circulației sau cu restricții de tonaj,  Sunt închise următoarele drumuri:  A2, între Bucuresti și Constanța; A4, între Ovidiu și Agigea; DN 2A, între Hâșova și Ovidiu; DN 3, între Brănești și Constanța; DN 3C, între Constanța și Ovidiu; DN 22C, între Cernavodă și Murfatlar;

 

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!