Connect with us

Actual

Constanța. Femeie găsită moartă într-un apartament în care a izbucnit un incendiu

Published

on

În cursul acestei dimineți, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în municipiul Constanța, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament situat pe strada Soveja, nr. 62, bloc R3.

La fața locului au fost direcționate trei echipaje de stingere cu apă și spumă (ASAS), o Autoscară, un echipaj de Descarcerare, unul Smurd B2 și unul SAJ B.

Pompierii au lichidat focul, iar o parte din forțe s-au retras.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, în interiorul apartamentului a ars gunoi menajer pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Într-o altă încăpere, a fost găsită o persoana decedată, care prezenta rigiditate cadaverica. Este vorba despre o femeie, care nu prezenta arsuri.”, a precizat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!