Actual

Constanța: La Metro era o pisică în raionul de mezeluri! Un angajat a fost mușcat

feb. 23, 2018 Maria Ionescu

În cursul acestei dimineți, pe site-ul ITM Constanța au fost postate mai multe accidente de muncă ce s-au produs în județul Constanța în ultimele zile. Cele mai multe dintre ele sunt obișnuite, respectiv accidente rutiere în drum spre serviciu, loviri, înțepătură într-un ac de seringă etc. Ne-a atras, însă, atenția un accident care s-a produs în magazinul nr. 2 al SC Metro Cash&Carry pe care vi-l vom relata mai jos.

În cursul zilei de 17 februarie, la ora 21.30, un șef de departament, Robert Drăgulin (41 de ani) a încercat să prindă o pisică ce se afla în zona raionului de mezeluri congelate. Probabil simțindu-se hărțuită, mâța l-a mușcat de mână pe bărbat. Din acest motiv, el s-a prezentat la Spitalul de Boli Infecțioase pentru investigații medicale. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de SC Metro. Însă o întrebare absolut firească trebuie ridicată: ce anume căuta o pisică în incinta unui magazin alimentar, în raionul de mezeluri? Îi era foame și dorea să cumpere niște salam ori se plimba pur și simplu? Oricare ar fi fost motivul, este absolut incredibil că într-un magazin alimentar există pisici: fie și pentru doar câteva clipe…

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!