Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Constanța. Mai multe pavilioane de vară pentru pensionari intră în reparații

Published

on

pavilion vara

Primăria Constanța anunță că, în perioada următoare, vor intra în reabilitare mai multe pavilioane de vară destinate persoanelor vârstnice. Astfel, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că au fost demarate lucrările de reparații la pavilionul de vară situat în Str. Badea Cârțan. De asemenea, din 28 august, intră în proces de reparație și următoarele pavilioane: parcul Casa de Cultură; parc Țara Piticilor; parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“; parc Gară; parc Poarta 6; parc Viitorului, informează sursa citată.

„Facem precizarea că, procesul de reabilitare al pavilioanelor de vară destinate persoanelor vârstnice se va derula etapizat, seniorii putând beneficia de continuitatea serviciilor în cadrul cluburilor pentru pensionari la clubul situat în Km 4-5 (șos. Mangaliei nr. 86 A) și la cel din zona Delfinariu (Str. Zorelelor, nr. 69 bis).“, spune Primăria.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions