Conecteaza-te cu noi

Societate

Constanța: Militari români și americani, premiați duminică în fața Cazinoului

Published

on

Duminică, 28 iunie, începând cu ora 12.15, în fața Cazinoului din Constanța se va desfășura ceremonia de premiere a militarilor care au participat săptămâna aceasta la exercițiul ”German Armed Forces Proficiency Badge”.

Timp de o săptămână, 25 soldați americani de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și 25 soldați români aparținând forțelor aeriene, terestre și navale au făcut față cu succes unor probe specifice pentru a demonstra forța partenerilor NATO, interoperabilitatea regională și excelenta pregătire a militarilor dislocați la Constanța.

În prezența unor oficialități locale și a comandantului Larry Vaughn, participanții care au obținut rezultate bune la toate probele vor fi recompensați simbolic cu insigna specifică acestui exercițiu militar.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Constanța, pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii au luat măsuri specifice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19.

Advertisement

Participanții la eveniment vor sta pe scaunele amplasate pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, respectiv 21 de scaune pentru invitați și 50 de scaune pentru militarii prezenți la ceremonial.

Se va asigura distanța de 2 metri  între scaunele amplasate.

Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori, cu sprijinul I.J.J. Constanța, cu garduri, pentru asigurarea arealului de desfășurare precum și a distanțării sociale; în spațiul astfel delimitat se vor asigura zone distincte pentru invitați, oficialități, militari.

Spațiul va fi astfel delimitat încât să se poată asigura circulația pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, de către publicul neparticipant în mod direct la eveniment, pe o distanță de 3 m de la marginea delimitată în acest scop.

Pe culoarele de acces se vor asigura zone de afluire și defluire, prevăzute cu filtre/spații delimitate pentru a asigura/verifica respectarea măsurilor legale, respectiv termometrizarea participanților, purtarea de mască (va fi obligatorie pe toată durata evenimentului), dezinfectarea manuală cu substanțele avizate în acest scop.

Advertisement

Vor fi luate de asemenea și măsuri de restricționare a circulației. Astfel, începând de  sâmbătă 27 iunie 2020, ora  22:00 și până duminică 28 iunie 2020, ora 13:30 va fi restricționată parcarea autovehiculelor  pe b-dul. Elisabeta în zona falezei din fața Cazinoului din Constanța (zona „Acvariu”).

Accesul publicului în locul delimitat pentru desfășurarea  evenimentului va fi restricționat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions