Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Constanța. Noi reguli de circulație vor fi instituite pe un tronson al străzii Ciprian Porumbescu

Published

on

strada ciprian porumbescu

Primăria Constanța anunță că vor fi impuse noi reguli de circulație pe un tronson al străzii Ciprian Porumbescu.

„Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost avizat favorabil de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier și Comisia de Circulație, fiind realizat la cererea locuitorilor din zonă și în urma consultărilor cu aceștia.“, informează Primăria.

Astfel, începând cu data de 15 ianuarie, circulația rutieră va fi reorganizată pe strada Ciprian Porumbescu, circulația autovehiculelor se va realiza în sens unic, dinspre strada Unirii spre strada Pescarilor.

„Instituirea regimului de sens unic pe această stradă a fost necesară pentru a oferi o alternativă de circulație autovehiculelor cât și pentru decongestionarea traficului rutier din proximitatea Școlii Gimnaziale Nr. 3 „Ciprian Porumbescu”. Prin implementarea acestei măsuri,  se va facilita accesul elevilor și cadrelor didactice în unitatea de învățământ, iar trotuarele vor fi eliberate de autovehiculele parcate neregulamentar. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.“, mai informează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions